Monday, March 17, 2014

Retina ekranų deficitas gali priversti Apple kreiptis į Samsung . Šaltinių teigimu , šiuo metu iPad

Pusryčiai su FACEIT.LT: IT naujienos 2013.11.11 | FACEIT.LT
Pastebėtos ZTE Nubia Z5S nuotraukos. Naujasis ZTE Nubia Z5S taps pamaina dabartiniam ZTE Nubia Z5, kuris gavo 5 ekraną. Atsižvelgiant į šį faktą, canada a la carte galima prognozuoti, kad naujokas taps planšetofonu canada a la carte ir turės 5,5 arba net 6 ekraną, nors kiti šaltiniai mini 5 įstrižainę su Full HD raiška. Nubia Z5S gaus Snapdragon 800, 13 MP kamerą, IR palaikymą.
Šiaurės Korėjos planšetinis kompiuteris pasiūlys ne tik komunistinę propagandą . Pristačiusi 7 colių ekraną turėsiančą planšetę canada a la carte Samijyon, komunistinė Š. Korėja pasaulį bandys sužavėti ne tik savo šalies lyderio Kim Il Sung literatūriniais canada a la carte darbais, bet ir lokalizuota Angry Birds versija. Pati planšetė nėra tokia jau prasta: canada a la carte siūlo 1 GHz procesorių ir 1 GB RAM, 2 megapikselių kamerą, sveria vos 250 gramų (40 g mažiau nei Google Nexus 7). Beje, per eBay planšetę galima įsigyti už $510
Nutekinta biudžetinio išmaniojo telefono Motorola Moto G nuotrauka . Mikrotinklaraščio evleaks išplatintoje nuotraukoje matyti nebrangus telefonas Moto G, kuris tam tikrą dizaino dalį paveldės iš Moto X. Iš nuotraukos matyti, kad modelis turės 4 skirtingų spalvų canada a la carte modifikacijas. Debiutas žadamas spalio 13 d. Moto G gaus 4,5 1280 x 720 raiškos ekraną, canada a la carte apsaugotą Gorilla Glass, keturių branduolių 1,2 GHz Qualcomm procesorių, 1 GB RAM ir 8 GB kaupiklį, 5 MP kamerą. Orientacinė kaina – $215 (560 lt be mokesčių).
Retina ekranų deficitas gali priversti Apple kreiptis į Samsung . Šaltinių teigimu , šiuo metu iPad mini su Retina ekranu kamuoja deficitas. Viso to priežastis aukštos raiškos ekranų stoka dėl Sharp nesugebėjimo išspręsti IGZO matricų problemų. 40% ekranų užsakymų teko Sharp, likusią dalį gamina LG Display, kuri naudoja ne IGZO technologiją (taigi iPad mini Retina turi skirtingus ekranus). Jei deficitas Apple neleis demonstruoti stabilių pardavimų, Apple gali kreiptis į Samsung. Tai gali įvykti jau 2014 metais.
HP pradeda prekiauti planšete Omni 10 su Windows 8.1. HP paskelbė , kad pradeda canada a la carte prekybą planšete Omni 10. Ši gavo 10,1 Full HD IPS ekraną (224 ppi), 4 branduolių Intel Atom Z3770 (Bay Trail), 2 GB RAM, 32 GB kaupiklį, 8 MP ir 2 MP kameras, micro-SD ir micro-HDMI lizdus. USB, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth, palaiko Miracast technologiją. Korpuso storis 10 mm, svoris 630 gramų. Kaina – $399 (1040 lt be mokesčių).
Apple darbuojasi prie dar dviejų skirtingų iPhone modelių . Šaltinių teigimu, kuriuos cituoja naujienų agentūra Bloomberg , Apple išbando dvi iPhone versijas. Viena iš jų turi didesnį ekraną, nei dabartiniai modeliai, o kito prototipo ekranas yra išlenktas. Abu jie turėtų tapti didžiausiais Apple telefonais, nes gautų 4,7 ir 5,5 įstrižainės canada a la carte ekranus. Naujokų debiutas turėtų įvykti jau 2014 metais.
Panasonic ruošiasi prekiauti 20 planšete su Ultra HD (4K) raiška . Planšetinis kompiuteris Toughpad 4K UT-MB5 gavo 20 ekraną su 3840 х 2560 raiška. Norintys jį įsigyti, turės gerokai paploninti savo piniginę. Jos debiutas Europoje įvyks jau lapkričio mėnesį. Įdiegta IPS matrica su Multi-Touch technologijos palaikymu, Windows 8.1, procesorius Intel Core i5 (Haswell), 8 GB RAM, 256 GB Flash kaupiklis, USB 3.0, microSD skaitytuvas. Deja, baterijos užteks tik porai valandų.
Playstation 4 skirtas Diablo III turės išskirtinių bruožų . Kompanija Blizzard leido suprasti, kad iš konsolių pagrindine žaidimo Diablo 3: Reaper of Souls rezidencija taps Playstation canada a la carte 4. Žaidimas bei jo papildymas palaikys PS4 kontroleryje esantį lietimui jautrų laukelį. Bus leista perkelti savo personažus iš PS3 į naują konsolę, kad būtų galima mėgautis DLC Reaper of Souls. PS4 versija turės geresnę grafiką: bus palaikoma Full HD 1080p (60 fps), žaidimas krausis sparčiau, bus palaikoma išskirtinė funkcija Avenger Kills .
Štai taip atrodo F-1 bolidas, sukurtas iš 250 kietų diskų . Užkietėję canada a la carte geležies gerbėjai kartais sukuria tokius nuostabius dalykus, jog jais galima žavėtis ne vieną dieną. canada a la carte Vienas iš kompanijos WD specialistų iš 250 kietų diskų sukūrė F-1 bolidą. Projektui buvo sugaišta canada a la carte 400 valandų. Tam buvo panaudoti WD Red, Scorpio ir Velociraptor serijų kaupikliai. Reikia tikėtis, kad entuziastas mus sužavės ir ateityje.
Pusryčiai su FACEIT.LT: IT naujienos 2014.03.14
CAELinux 2013 Linux distributyvas tikriems inžinieriams. Ši Linux versija sukurta 64 bitų Ubuntu 12.04 LTS pagrindu. Operacinėje sistemoje yra visa galybė CAD/CAM, elektronikos, programavimo, matematikos programinės canada a la carte įrangos, simuliacijai skirtų […]
Google patikino, kad nuo šiol vartotojų duomenys kompanijos serveriuose yra visiškai saugūs. Google direktorių canada a la carte valdybos pirmininkas Eric Schmidt patikino, kad vartotojų duomenų šifravimo sistemos diegimas yra visiškai baigtas, taigi jie […]
Haswell Refresh procesoriai bus anonsuoti balandžio 14 d. Naujieji Intel sprendimai jau dabar šmėžuoja kainininkuose, taigi iš karto po anonso jie turėtų pasirodyti prekyboje. Kai kuriais atvejais, norint įdiegt

No comments:

Post a Comment