Thursday, March 6, 2014

Antroji kelionės dalis neatrastasis Tibetas savita pasaulio kultūra, kurioje darniai world red h


Azijos pietuose esatis Nepalas garsėja kaip šalis, kurioje susitinka turistai iš įvairių world red hot buffet pasaulio vietų paskatinti vieno tikslo pamatyti savo akimis didingus Himalajų kalnus . Apsilankęs čia supranti, kodėl atsirado posakis: world red hot buffet geriau vieną kartą pamatyti nei tūkstantį kartų išgirsti. world red hot buffet Čia stūkso ir didysis Everestas (8848 m), ir gražuolė Anapurna (daugiau kaip 7200 m kalnų masyvas).
Šalis, įsikūrusi kalnuose, apsupta vienuolynų, alsuojanti budistų dvasia svetinga kiekvienam atvykusiam. Užburiantys kalnai, world red hot buffet draugiški nepaliečių world red hot buffet veidai ir daugelį metų puoselėtos tradicijos visa tai neatsiejama Jūsų kelionės dalis.
Antroji kelionės dalis neatrastasis Tibetas savita pasaulio kultūra, kurioje darniai world red hot buffet susipina vietinės ir kitataučių tradicijos, kalnai su puikiomis panoramomis, aukščiausios šios žemės viršūnės, stulbinantys vaizdai. Tibete pritaikant kitų šalių patirtį susiformavo savitas Tibeto budizmas, architektūra, medicina, muzika, teatras, šokiai, bei Tibeto tapyba tanka. Kviečiame visa tai pamatyti ir patirti.
- Skrydis Lasha Kathmandu ( tai vienas įspūdingiausių skrydžių pasaulyje, world red hot buffet skrydis virš Himalajų kalnų būtinai sėskite dešinėje lėktuvo pusėje prie lango!); - Visi oro uosto mokesčiai; - Įvažiavimo į Tibetą leidimas; - Įėjimų į lankomus objektus, muziejus Tibete mokesčiai; - Apgyvendinimas kelionės metu viešbučiuose 3*, kelionės Nepale į kalnus metu tea-house tipo svečių namuose; - Apgyvendinimas kelionės metu viešbutyje Delyje 3*; - Kelionės Nepale ir Tibete mašina su oro kondicionieriumi, world red hot buffet džipais (pasitikimai oro uostuose, pervežimas į oro uostus, world red hot buffet pervežimai tarp miestų, pervežimai turų po miestus metu); - Pusryčiai kelionės metu; - Pusryčiai atskridus į Delį; - Naktinis turas Delyje; - Angliškai kalbančio nepaliečio gido paslaugos kelionės po Nepalą metu (kelionės vadovas iš Lietuvos vertėjaus turų po miestus metu) ; - Angliškai kalbančio tibetiečio gido paslaugos kelionės po Tibetą metu (kelionės vadovas iš Lietuvos vertėjaus world red hot buffet turų po miestus metu) ; - Turas po Čitvano Nacionalinį parką: world red hot buffet džiunglių lankymo mokestis, visi leidimai, world red hot buffet plaukimas kanojomis, jojimas drambliais world red hot buffet ir PILNAS world red hot buffet maitinimas: pusryčiai, pietūs, vakarienė; - Angliškai kalbančio nepaliečio gido paslaugos žygio į kalnus metu Nepale, PILNAS maitinimas world red hot buffet žygio į kalnus metu (kelionės vadovas iš Lietuvos vertėjaus žygio į kalnus metu) ; - Dvi vakarienės Kathmandu, Nepale; - Būtinųjų medicininių išlaidų draudimas Nepale.
- Tarptautinis skrydžio bilietas. Mes Jums padėsime įsigyti nebrangius world red hot buffet skrydžio bilietus; - Nepalo viza (gaunama atvykus Katmandu oro uostą, kaina 40 USD) detali informacija paspaudus čia ; - Indijos viza 350 Lt (detali informacija paspaudus čia ); - Įėjimai į lankomus objektus Nepale (apie 150 Lt); - Pietūs ir vakarienės nepaminėti maršrute bei arbatpinigiai.
1-oji – 2-oji dienos. VILNIUS DELIS – KATHMANDU. Patogus s krydis iš Vilniaus oro uosto į Indijos sostinę Delį su trumpu persėdimu viename Europos world red hot buffet miestų. Atskridus į Delį pasisveikiname su šarmingaja Indija. Kelionių organizatorius “Voyage-Voyage” Jus vaišina pusryčiais Delyje. Po pusryčių važiuojame į oro uostą. Trumpas skrydis į Nepalo sostinę – Kathmandu. Pirmoji kelionės į Nepalą world red hot buffet diena. Atskridus į Nepalą ir susitvarkius įvažiavimo į šalį formalumus, mus pasitinka Nepalo partnerių atstovai. Kartu su mūsų atstovais šalyje, kelionės vadovu iš Lietuvos ir vairuotoju vykstame į viešbutį.
Nepalo sostinė turbūt viena įdomiausių ir charizmatiškiausių Azijos valstybių sostinių. Vieną minutę šis miestas gali atrodyti modernus, o kitą, dingus elektrai priminti, kad atvykome į tikrąją Aziją (nuolatinis elektros dingimas mieste jau keliasdešimt metų didžiausias sostinės gyventojų galvos skausmas). Katmandu taip pat yra pradinis taškas pradedant ekspedicijas į Himalajų kalnus ar Tibetą, tai vieta, kurią aplankius, norisi sugrįžti dar ir dar
3-oji diena. KATHMANDU. Pradedame nuostabią dieną su gidu aplankant world red hot buffet žymiausias kultūrines ir istoriškai svarbias Katmandu vietas. Lankome piligrimų traukos centrą hinduistų Pashupatinat šventyklą, tai viena svarbiausių šventyklų pastatytų dievo Šyvos garbei. Netoli šventyklos gausiai būriuojasi sadhu šventikai, religiniai atsiskyrėliai, atsisakę pasaulietiško gyvenimo, visada dėvintys oranžinius drabužius, kurie simbolizuoja šventumą. Šalia Pashupatinat world red hot buffet šventyklos teka Bagmati upė, šalia šios upės kranto yra kremavimo ghat ai, kuriuose yra deginami mirusiųjų kūnai. world red hot buffet
Katmandu mieste world red hot buffet stūkso viena seniausių pasaulyje (2 000 metų senumo) budistų world red hot buffet stupa žinoma kaip Bodhnath . Iš visų pusių atvykėlius kantriai stebinčios, viską matančios Budos akys suteikia šiai vietai world red hot buffet dar daugiau šventumo. Aplankome Bodhnath stupą ir žymiausias Katmandu šventyklas. Lankome Swoyambhunath stupa, world red hot buffet dar žinomą Monkey temple vardu tai viena aukščiausių Katmandu vietų, nuo kurios atsiveria įspūdinga world red hot buffet miesto world red hot buffet panorama.
Katmandu taip pat įsikūręs tibetiečių pabėgėlių ce

No comments:

Post a Comment