Thursday, March 13, 2014

Didelis šurmulys ir judėjimas po truputį įtraukia į Indijos gyvenimo ritmą. Kiekviename žingsnyje es


Indijoje aplankysite šarmingąją sostinę Delį, pasaulio hairy maclary pictures stebuklą Tadž Mahalį , kultūrinį hairy maclary pictures religinį Indijos lopšį Varanasį prie Gangos upės. Ajurvediniai masažai, hairy maclary pictures įvairios kerinčios meno formos, nuostabus maistas, spalvų gausa tai raktas į pasaulio širdį Indiją.
Azijos pietuose esatis Nepalas garsėja kaip šalis, kurioje susitinka turistai iš įvairių pasaulio vietų paskatinti vieno tikslo pamatyti savo akimis didingus Himalajų kalnus hairy maclary pictures . Apsilankęs čia supranti, kodėl atsirado posakis: hairy maclary pictures geriau vieną kartą pamatyti hairy maclary pictures nei tūkstantį kartų išgirsti. Čia stūkso ir didysis Everestas (8848 m), ir gražuolė Anapurna (daugiau kaip 7200 m kalnų masyvas).
Šalis, įsikūrusi kalnuose, apsupta vienuolynų, alsuojanti budistų dvasia svetinga kiekvienam atvykusiam. Užburiantys kalnai, draugiški nepaliečių veidai ir daugelį metų puoselėtos tradicijos visa tai neatsiejama Jūsų kelionės dalis.
Labiausiai laukiama kelionės dalis neatrastasis Tibetas savita pasaulio kultūra, kurioje darniai susipina vietinės ir kitataučių tradicijos, kalnai su puikiomis panoramomis, aukščiausios šios žemės viršūnės, stulbinantys hairy maclary pictures vaizdai. Tibete pritaikant kitų šalių patirtį susiformavo savitas Tibeto budizmas, architektūra, medicina, muzika, teatras, šokiai, bei Tibeto tapyba tanka. Kviečiame visa tai pamatyti ir patirti.
Į KELIONĖS KAINĄ ĮSKAIČIUOTA: - Skrydis Lhasa – Kathmandu (tai vienas įspūdingiausių skrydžių pasaulyje, skrydis virš Himalajų kalnų – hairy maclary pictures būtinai sėskite dešinėje lėktuvo pusėje prie lango!); - Visi oro uostų mokesčiai; - Įvažiavimo į Tibetą leidimas; - Apgyvendinimas kelionės metu viešbučiuose 3*; - Pusryčiai viešbučiuose hairy maclary pictures ir svečių namuose kelionės metu; - Kelionės Indijoje, Nepale, Tibete mašina su oro kondicionieriumi, džipais (pasitikimai oro uostuose, pervežimas į oro uostus, pervežimai tarp miestų, pervežimai turų po miestus hairy maclary pictures metu); - Įėjimai į lankomus objektus, vienuolynus Tibete; - Traukinio bilietas Delis – Agra; - Traukinio bilietas Agra – Varanasis; - Angliškai kalbančio indo gido paslaugos kelionės po Indiją metu (kelionės vadovas iš Lietuvos vertėjaus turų po miestus metu) ; - Angliškai kalbančio nepaliečio gido paslaugos kelionės po Nepalą metu (kelionės vadovas iš Lietuvos vertėjaus turų po miestus metu) ; - Angliškai kalbančio tibetiečio gido paslaugos kelionės po Tibetą hairy maclary pictures metu (kelionės hairy maclary pictures vadovas iš Lietuvos vertėjaus turų po miestus metu) ; - Maisto gaminimo pamokėlė ir vakarienė Agros mieste; - Plaukimas valtimi Gangos upe; - Dvi vakarienės Kathmandu, Nepale; -Kelionės metu vaišiname Jus indiška chai masala arbata.
Į KELIONĖS KAINĄ NEĮSKAIČIUOTA: hairy maclary pictures - Tarptautiniai skrydžio bilietai (skrendant iš Rygos nuo 1500 Lt, skrendant iš Vilniaus nuo 1700 Lt). Mes Jums padėsime įsigyti pigius skrydžio bilietus; - Įėjimai į lankomus objektus Indijoje ir Nepale (apie 130 Lt).
1-oji – 2-oji dienos. VILNIUS (RYGA) – DELIS. Atskridus į Indiją ir susitvarkius įvažiavimo į šalį formalumus, mus pasitinka Indijos partnerių atstovai. Įteikiama visa kelionės programa (viešbučių rezervacijų patvirtinimai, vidinių skrydžių, traukinių bilietai, kontaktiniai numeriai). Kartu su mūsų atstovais šalyje ir vairuotoju vykstame į viešbutį. Po kelių valandų poilsio pradedamas turas po Indijos sostinę.
Chaotiškos Delio gatvelės ir šurmuliuojantys turgūs sakome labas arba indiškai namaste Senojo Delio architektūrai ir Naujojo Delio kosmopolitiškumui. Pirmoji kelionės į Indiją hairy maclary pictures diena pradedamas turas su gidu po Delį. Lankome: Red Fort (imperatorių rezidencija), Jama Masjid (didžiausia Indijoje mečetė), Raj Ghat (Gandhi memorialas), Qutab Munar (musulmonų palikimo pastatas), India Gate (Indijos vartai), President hairy maclary pictures s House (prezidentūra). hairy maclary pictures Pietauti vykstame kartu su gidu į indišką restoraną.
Tęsiame savo turą su gidu, lankome: Parlament House (parlamentas), Connaught Place (verslo rajonas, hairy maclary pictures jis yra Naujojo Delio širdis), Lotus temple (lotoso žiedo formos šiuolaikinės Indijos architektūros hairy maclary pictures pavyzdys, lotosas taip pat Indijos nacionalinis simbolis). Mažomis Delio gatvelėmis keliaujame į Chandi Chowk autentišką prieskonių turgų, susipažįstame su chaotišku Deliu. Indiškas meniu, ekskursijos triratėmis rikšomis puiki pažintis su spalvingąja Indija.
Didelis šurmulys ir judėjimas po truputį įtraukia į Indijos gyvenimo ritmą. Kiekviename žingsnyje esi kalbinamas, apsikeiti šypsenomis. Indai labai smalsūs žmonės, jie nori pasisveikinti, paklausti, iš kur atkeliavai, nusifotografuoti, bendrauti, jiems viskas įdomu. hairy maclary pictures Prie Indijos reikia priprasti, nes aplinkinių rodomas dėmesys milžiniškas. Vakarienė kartu su grupele.
3-oji hairy maclary pictures diena. DELIS AGRA VARANASIS. Anksti hairy maclary pictures ryte važiuojame į traukinių stotį. Indiškas traukinys tai kultūrinė mozaika ant bėgių. Traukiniu hairy maclary pictures iš Delio išvykstame į Agrą. Indijos traukiniais kiekvieną dieną keliauja 14 milijonų žmonių. Šiandien esate vienas iš jų! Kelionė iki Agros nėra ilga apie 2 val., keliaujame sėdimąja klase (CC).

No comments:

Post a Comment