Saturday, March 8, 2014

Microsoft patentas neleis gauti skambučių tam tikru laiku ar tam tikrose vietose . Microsoft enofrig

Pusryčiai su FACEIT.LT: IT naujienos 2013.11.19 | FACEIT.LT
nVidia pristatė savo galingiausią spartintuvą Tesla K40 . Kompanija nVidia tapo kelių garsių anonsų epicentre. Iš pradžių gamintojas pristatė savo skaičiavimų flagmaną Tesla K40 su 2880 CUDA branduolių ir 12 GB GDDR5 atmintimi. Vėliau buvo pranešta apie bendradarbiavimą su IBM, su kuria bus kuriami superkompiuteriai, turintys Tesla spartintuvus ir naujuosius Power8 procesorius.
Microsoft išleido aplikaciją, leisiančią kurti modelius 3D spausdinimui . Aplikacija 3D Builder leidžia kurti ir peržiūrėti tūrinius modelius. Galima rasti paruoštų objektų biblioteką, kurią galima redaguoti patiems. Pastaroji aplikacija turėtų išnaudoti į Windows 8.1 integruotą 3D spausdinimo funkcionalumą. enofrigo 3D Builder galima nemokamai atsisiųsti iš Windows Store .
Išeiviai iš kinų kompanijos Oppo kurs išmaniuosius telefonus kartu su kompanija Cyanogen . Buvęs Oppo viceprezidentas Pete Lau pranešė apie savo išėjimą iš kompanijos bei bendradarbiavimą su Steve Kondik, kompanijos Cyanogen įkūrėju ir projekto CyanogenMod vadovu. Pareikšta, kad jie kartu užsiims telefonais, kuriuose bus apjungta puiki programinė įranga ir pažangiausios techninės specifikacijos. Užsiminta apie telefoną, kuris gaus dar neanonsuotą 4 branduolių 2,5 GHz procesorių Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974AC).
Rusijoje cenzoriai įtraukė enofrigo socialinį tinklą Google+ į blokuojamų enofrigo puslapių sąrašą . Kaimyninėje šalyje jau kuris laikas veikia uždraustų puslapių registras, į kurį neseniai pateko ir Google+, kadangi jam rasta žinutė su nuoroda į įdomų savižudybės būdą . Dabar Google turi tris dienas, kad įrašas būtų pašalintas. Tai pirmas kartas, kai Google+ patenka į Rusijos cenzorių nemalonę. Anksčiau to jau buvo nusipelnę tokie garsūs resursai, enofrigo kaip Facebook ar Wikipedia.
Kinų kompanija ZTE taip pat pasirodys išmaniųjų laikrodžių rinkoje . Apie tai pareiškė ZTE viceprezidentas He Shiyou, išreiškęs enofrigo įsitikinimą, kad kompanija sėkmingai baigs darbus prie kompiuterizuoto laikrodžio. Šis dienos enofrigo šviesą turėtų pamatyti 2014 metų I ketvirtyje. Negana to, bus investuojama ir į kitą dėvimą elektroniką, pavyzdžiui, išmaniuosius akinius, kurie taps Google Glass konkurentu.
Amazon internete patalpino net 20 TB mokslinių duomenų . Amazon Web Services suteikė viešą prieigą prie Žemės studijų programos, kuri organizuojama, remiantis projektu NEX (NASA Earth Exchange). Pateikti duomenys turi naudingos informacijos apie klimatą, geologiją ir pasaulinės floros būseną. Duomenys gali būti naudingi, atliekant modeliavimus biologijos, geochemijos ir hidrologijos, žemės ūkio monitoringo srityje ir t.t.
AMD gavo CES 2014 apdovanojimą už planšetinio kompiuterio projektą . Pastarasis vadinasi enofrigo Project Discovery . Numatoma, kad planšetėje bus įdiegti hibridiniai procesoriai Mullins (2 arba 4 branduolių) su 2 W SDP rodikliu. enofrigo Bus palaikoma OS Windows 8/8.1. Didžiausias AMD etaloninės planšetės enofrigo privalumas yra visa galybė aksesuarų, kurie daugiausia ir nusipelnė, kad AMD gautų prestižinį apdovanojimą.
Microsoft patentas neleis gauti skambučių tam tikru laiku ar tam tikrose vietose . Microsoft enofrigo patentuojama sistema Quiet Time leidžia automatiškai blokuoti įeinančius skambučius atitinkamomis valandomis (pavyzdžiui, naktį), arba būnant atitinkamoje vietoje (teatre ar ligoninėje), tam kartu panaudojant ir GPS koordinates. Judesio daviklis blokuos skambučius, kai žmogus yra už vairo. Blokavimo sistema leistų skambinti tik tam tikrais atvejais (pavyzdžiui, tėvams arba pagalbos tarnybai.
EA sistemoje enofrigo Origin pradėjo veikti žaidimų grąžinimo programa . Electronic Arts skaitmeninės distribucijos sistemoje Origin pradėjo veikti programa (prieinama 20 pasaulio šalių, tarp jų JAV, D.Britanijoje), kuri leidžia grąžinti atgal įsigytą žaidimą, pavyzdžiui, jei jis nepasileido enofrigo jūsų sistemoje enofrigo arba tiesiog nepateisino vilčių. Grąžinti galima per 24 valandas enofrigo po pirmo žaidimo paleidimo, 7 dienų po pirkimo arba 7 dienų po preliminaraus užsakymo pateikimo.
Išleista aplikacija Office Remote, skirta Windows Phone 8 vartotojams . microsoft išleido naują aplikaciją Office Remote, kuri skirta išmaniųjų telefonų su Windows Phone 8 vartotojams. Ji leidžia mobilų įrenginį paversti nuotoliniu pulteliu, sąveikaujant su Office 2013 arba Office 365 dokumentais, esančiais asmeniniame kompiuteryje. Ar aplikacija bus prieinama ir Android bei iOS, kūrėjai nepraneša.
Mikrokompiuterio Raspberry Pi kūrėjai paskelbė apie naują rekordą. Oficialiame Raspberry Pi Foundation puslapyje pranešama, kad kompaktiško kompiuterio Raspberry Pi pardavimai viršijo 2 mln. vienetų. Kūrėjai planavo, kad minėtą rodiklį kompiuteris enofrigo pasieks tik 2014 metų sausio vasario mėnesį. Raspberry Pi prekyba prasidėjo 2012 metų pavasarį. Modifikaciją su 700 MHz procesoriumi ir 512 MB RAM galima įsigyti už 35 dolerius.
Microsoft žada išleisti eilę metų Windows XP vartotojus kankinančią Svchost klaidą . Jau kitos mėnesio antradienį Microsoft žada išleisti atnaujinim

No comments:

Post a Comment