Friday, March 14, 2014

Paprastai šlakai pasišalina per parą. Po trečiojo het vechthuis utrecht išsituštinimo galima padaryt


Kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų Pradžia Dietos het vechthuis utrecht Veiksmingos dietos Iškrovų dietos Valomosios dietos Gydomosios dietos Trumpalaikės dietos Svorio metimas Treniruotės Testai Receptai Pusryčiai Pietūs Vakarienė Įdomybės
Kas dieną reikia išgerti 2,5-3,5 litro skysčių. Toks intensyvus gėrimo režimas skatina ypač intensyviai darbuotis inkstus, todėl reikia būti visiškai įsitikinus, kad inkstai yra absoliučiai sveiki. Taip pat labai svarbu gerti ne tiesiog vandenį het vechthuis utrecht iš čiaupo, o mineralinių druskų prisotintus gėrimus het vechthuis utrecht – mineralinį stalo (ne gydomąjį) vandenį, sultis, arbatas, vaisių bei nuovirus. Suvalgomo per dieną maisto kiekį tokio valymosi laikotarpiu reikia sumažinti maždaug 1,5 2 kartus, be to, būtina valgyti tik nesunkiai virškinamą het vechthuis utrecht maistą pieno produktus, žuvį, daržoves het vechthuis utrecht bei ryžius. Į valgiaraštį galite įtraukti arbūzus – jie spartina šlapimo šalinimą ir netgi geba susidoroti su nedideliais akmenimis. Tokiu atveju rekomenduojama suvalgyti po 0,5- 1 kg arbūzo kas dieną 10-12 dienų. Intensyviai darbuojantis inkstams, iš organizmo išplaunami B grupės vitaminai ir kalcis. Todėl jų reikia vartoti pildomai.
Jei geriama užtektinai vandens, atskiesti medžiagų apykaitos produktai lengviau ir greičiau pašalinami. Taip užtikrinama normali medžiagų apykaita, t. y. maisto virškinimas, pasisavinimas ir šalinimas. Mitybos specialistai suaugusiems pataria kasdien išgerti 6-8 stiklines skysčių, geriausia vandens. Geriausia gerti po nedaug, bet reguliariai. Vertėtų nepamiršti, kad vanduo sudaro apie 65 proc. mūsų kūno masės. Žmogus, netekęs 12-20 proc. vandens, miršta apsinuodijęs savo paties medžiagų apykaitos produktais, kurie įprastai pašalinami su skysčiais.
Mineralinis vanduo het vechthuis utrecht be angliarūgštės – pati paprasčiausia, bet veiksminga priemonė išplauti het vechthuis utrecht kenksmingas medžiagas. het vechthuis utrecht Laikantis bet kurios dietos patartina per dieną išgerti 1,5-2 litrus mineralinio vandens.
Visą dieną negalima nieko valgyti; kas dvi valandas išgerti pusę stiklinės het vechthuis utrecht citrinų sulčių ir du šaukštus alyvuogių aliejaus. Šiai procedūrai reikia 200 g rankomis išspaustų citrinos sulčių ir tiek pat alyvuogių aliejaus. Alyvuogių aliejus het vechthuis utrecht su citrinų het vechthuis utrecht sultimis sukelia stiprų tulžies varymo efektą. Ser gant uždegiminėmis kepenų ligomis ar netgi nedideliu gastritu tokia veikla yra pavojinga: citrinų sultys išgraužia skrandžio gleivinę, o aliejus nepakeliami apkrauna kepenis.
Trečiąją dieną daroma taip pat, kaip ir pirmąją, bet tik iki 19 valandos. Po to atsigulama, prie kepenų srities priglaudžiama šildyklė ir kas 15 minučių suvartojama po 3 valgomuosius šaukštus aliejaus bei tiek pat citrinos sulčių. Maždaug po valandos šildyklę galima padėti į šalį, o sultis ir aliejų vartoti, kol pasibaigs.
Paprastai šlakai pasišalina per parą. Po trečiojo het vechthuis utrecht išsituštinimo galima padaryti het vechthuis utrecht klizmą, išgerti sulčių, užvalgyti košės arba vaisių, het vechthuis utrecht o po 12 valandų padaryti dar vieną klizmą. Po to visą savaitę reikia maitintis vegetariškai.
Organizmui daug naudingesni švelniau veikiantys gydomieji tiubažai, derinami su kvėpuojamąja mankšta. Ryte, nevalgę, likus 1-1,5 valandos iki pusryčių išgerkite pusę litro šilto mineralinio vandens, iš kurio prieš tai reikia išleisti angliarūgštę. het vechthuis utrecht Atsigulkite ant dešiniojo šono, padėję po juo šildyklę, ir taip pagulėkite maždaug valandą. Tada pradėkite kvėpuoti diafragma, išpūsdami ir sutraukdami pilvą sulig kiekvienu įkvėpimu bei iškvėpimu. įkvėpkite giliai, iškvėpkite lėtai. Šitaip masažuojamos kepenys ir pagerėja tulžies nutekėjimas. Tiubažą galima daryti 1-2 kartus per savaitę. Kursas – 6-8 procedūros.
Labai het vechthuis utrecht svarbu pasirūpinti, kad daržovės bei vaisiai būtų ekologiškai švarūs. Toksines medžiagas ypač aktyviai het vechthuis utrecht kaupia kopūstai, burokėliai, lapinės bei gūžinės salotos, krapai, salierai, ridikai bei ridikėliai. Todėl juos rinktis reikia ypač stropiai – geriausiai nusipirkti ekologiškų produktų parduotuvėje. Be to, įtartinas daržoves rekomenduotina virti dviem etapais: pirmiausiai daržoves užpilti šaltu vandeniu, užvirinti ir vandenįnupilti, tada užpilti šviežiu vandeniu ir virti, kol suminkštės.
Svarbu pasirūpinti, kad vegetarinės mitybos laikotarpiu organizmui nestigtų nepakeičiamųjų het vechthuis utrecht aminorūgščių, geležies bei vitaminų. Todėl reikia vartoti vitaminų bei mikroelementų kompleksus, dažniau valgyti sojos produktų, virtų pupų, pupelių, riešutų bei įvairių sėklų.
Mikroceliuliozė imituoja ląstelienos veikimą: patekusi į skrandį bei žarnyną, ji padidėja apimtimi bei tūriu, sugeria het vechthuis utrecht toksines medžiagas ir jas pašalina. Be to, atsiranda sotumo pojūtis, het vechthuis utrecht todėl žmogus gali valgyti mažiau. Maždaug taip pat veikia ir kiti sorbentai.
Tačiau užpildydama žarnyną mikroceliuliozė trukdo normaliai pasisavinti maistą. Ilgai ją vartojant, šis mechanizmas pamažu sutrinka, ir už tokį organizmo valymą žmogus sumoka rimtais virškinimo sutrikimais, kuriuos paprastai būna nelengva pagydyti. Sorbentai sutrikdo normalią žarnyno mikrofloros veiklą, pakeičia jos sudėtį. Be to, kartu su toks

No comments:

Post a Comment